Stubben

0709-52 66 22Nykarlebygatan 66
164 78 Kista
Adress till stugan Vid Säby Gård på Järvafältet Kartskiss,. Vägbeskrivning
Vägbeskrivning 15-20 min promenad från Jakobsbergs station. Bilväg till parkering vid början av Järvafältets naturreservat. Behöver man transportera material till stugan kan man erhålla tillfälligt körtillstånd. Vägbeskrivning
Koordinater: N 59 25′ 31.6″ E 17 51′ 27.8″ (WGS 84)
Omgivning Ligger i direkt anslutning till Järvafältets naturreservat. Stugan ligger några hundra meter från Säbysjön – en fin fågellokal.
Storlek Ett stort rum och 2 ptr-rum + ett snickarrum. Golvplats för 20 st.
Inga separata sovutrymmen.
Sovplatser 20 st
Uppvärmning Uppvärmt året om
El Ja
Vatten Varmt och kallt
Köksutrustning Fullt utrustat kök, elspis, micro, ugn och varmvatten
Toalett 2 st vattentoaletter, 4 handfat ( 1 per toalett + 2 extra).
Telefon Ja
Kostnad 200 kr per dag må-to, 400 kr per dag fre-sö.Scoutkårer fre-sö betalar 1000:-

Priserna ovan gäller för uthyrning till privatpersoner och scoutkårer, för övriga pris enl överenskommelse.

Observera att alkohol inte är tillåtet i lokalerna.

Övrigt Fasta eldplatser finns i närområdet. Området är naturreservat och eldning får ej ske annat än på dessa fasta platser. Ved ingår normalt ej, men kan finnas. Trådlöst bredband ingår i hyran!