Stordal

arne.tyreso@gmail.com
Vinbärsvägen 7
135 42 TYRESÖ
Adress till stugan Kittelholmen vid Vissvass.

Vägbeskrivning

Längst ut på Tyresö fastland, mitt emot spetsen på Brevikshalvön.

Bilväg fram till stugan för främst materialtransporter. Scouter går en lätt promenad på 800 m genom skogen från vägen till stugan.

Omgivning Mycket skog och nära till havet. Sjötomt, vattnet ligger ca 5 min från stugan
Storlek Bottenvåningen: Kök + större rum.1 tr: Hall + mindre rum.
Sovplatser 12 sängplatser i 8 sängar i mindre rummet på övervåningen (4 bredare underbritsar med plats för två scouter i varje). Tag med underlakan. 10 – 20 platser på golv. Tag med liggunderlag/luftmadrasser.
Uppvärmning Element, öppen spis, vedkaminer och vedspis.
El Ja
Vatten Kallt och varmt inne från egen brunn.
Köksutrustning Komplett för ca 25 personer. Elspis, kyl, micro och kaffebryggare finns.
Toalett 2 TC i separat byggnad.
Telefon Nej

För scouter 400 kr per dygn (må-fr) och 1000 kr per helg (fr-sö).

För övriga (skolklasser, föreningar och liknande) 500 kr per dygn och 1500 kr per helg.

Hel vecka under perioden juni till augusti 2000 kr och övrig del av året 2500 kr.

Övrigt Följande förbrukningsvaror finns: Soppåsar, hushålls- och toapapper, disk och rengöringsmedel.

Tillbaka till alla stugor >>