Rehnsgatan 16, GVB:s scoutlokal

Bokas hos http://gvb.nu/om_oss/rehnsgatan/
Adress till stugan Rehnsgatan 16, 113 57, Stockholm.
Vägbeskrivning Ligger 1 minut från Rådmansgatans tunnelbanestation.
Omgivning

Tunnelbanan ligger ett kvarter bort, och det tar ca 5 minuter till T-centralen och 3 minuter till Odenplan.

Från lokalen tar det 3 min att gå till Observatorielunden och Jarlaparken, 10 minuter att gå till Humlegården, Vasaparken och Vanadislunden, och cirka en kvart att gå till Lill-Janskogen.

Med buss kan man ta sig till Hagaparken på 10-15 minuter.

Lokalen ligger i ett lugnare bostadsområde, men i närheten finns både restauranger, matbutiker och goda kommunikationer.

Storlek

Scoutlokalen är en av innerstans största scoutlokaler.

Den är belägen i en källare med en rymlig hall, ett ledarrum, en stor sal, två toaletter, en städskrubb och ett kök.

Lokalen är totalt 186 kvm, varav den stora lokalen är på 80 kvm.

Sovplatser

Inga sängar finns i lokalen, men det finns gott om utrymme för cirka 35-40 personer i stora salen.

I lokalen ryms annars ca 40-50 personer.

Uppvärmning Lokalen är uppvärmd av vattenelement
El Ja, finns gott om eluttag och förlängningskablar.
Vatten

Finns både kall- och varmvatten inomhus i köket, i badrummen och i städskrubben.

Vid behov kan städskrubben göras om till ett duschrum, anmäl i så fall om det önskas i förväg.

Köksutrustning

Kök utrustat för minst 30 personer.

Köket har stor spis, ugn, två vattenkokare, kaffekokare och mikrovågsugn. (Kyl och frys saknas.)

Toalett 2 stycken badrum i normalstorlek
Telefon Ja
Kostnad Varje påbörjad dag kostar 800 kr, Per påbörjad dag därefter kostar det 600 kr.

Dag 1: 800 kr

Dag 2: 1400 kr

Dag 3: 2000 kr

För längre vistelser än så kan priset diskuteras.

Övrigt Scoutlokalen används normalt sett av kåren under måndag-torsdag, vilket gör den ideal att använda av andra till t.ex. övernattningar, stämmor, återkommande studiecirklar osv. under fredagar-söndagar samt skollov.

Tillbaka till alla stugor >>