Ådalen – Lissma

adalen
Bokas hos Erik Wikander
bokning@ornsberg.orgOBS!
1. Vi hyr enbart ut till föreningar, företag, skolor eller liknande med organisationsnummer.
2. Vi har även en patrullstuga, Hönshuset, som kan vara använd oberoende av storstugan.
Adress till stugan Ådravägen 3
Huddinge 14191
Map It
Vägbeskrivning Buss 709 till Ekedal
Omgivning Lissma friluftsområde. Hönshuset och Ådalen ligger i ett område med orörd natur och är en fantastisk tillgång för Scoutkåren. Genom sin närhet till Stockholm kan man enkelt och billigt ta sig dit med SL. Gångavstånd till badsjö (c:a 2 km).
Storlek Två sovsalar ett ledarrum, kök, matsal och tvättrum.
Sovplatser 6 sängar med madrasser och 32 platser på sovloft och 10-20 golvplatser. Ta med eget liggunderlag/luftmadrass.
Uppvärmning El
El Ja
Vatten Varmt och kallt inne
Köksutrustning Fullständig till 38 personer, kyl, fläkt, elspis med ugn, mikrovågsugn och varmluftsugn.
Toalett 3 st TC (utomhus)
Telefon Nej, men området har god mobiltäckning.
Kostnad Måndag- fredag
1000 kr/dag

Fredag-söndag
Hyra för scouter: 2500 kr/helg
Hyra för övriga: 3000 kr/helg

OBS! priset är detsamma oavsett om ankomst är på fredag eller lördag.

Längre tid

Under tex. skollov eller sommaren är pris enligt överenskommelse med bokningsansvarig

Övrigt  Huset har öppen spis. Gå gärna in på Örnsbergs scoutkårs hemsida för att läsa mer om stugan.

Tillbaka till alla stugor >>