Stugor att hyra

Här hittar du trevliga stugor som går bra att hyra för hajker och andra scoutaktiviteter.

Klicka på respektive stuga för att se mer information och kontaktuppgifter till bokningsansvarig.

Å

Ä

Ö

————————————————–

Om du vill uppdatera informationen för någon av stugorna eller lägga till en stuga så kan du kontakta Anna på scoutkansliet. anna@scoutkansliet.se.

Tips:

Under året 2017 har flera uthyrare i scoutrörelsen haft problem med oönskade hyresgäster som, ibland under falska premisser, hyrt en lokal. För att underlätta för kårer, distrikt och andra i scoutrörelsen har Scouterna tagit fram en lista med goda råd kring uthyrning och utlån.

Kom ihåg att det alltid är den som äger eller förfogar över en stuga eller lokal som avgör vem eller vilka som får låna eller hyra.