Scoutvaror till försäljning

Vi har öppet på kansliet kl 09:00-16:00 varje vardag under skolterminerna, för köp av scoutskjortor och en del scoutlitteratur

I första hand vänder du dig till www.scoutshop.se för att beställa. Även vid inköp av större mängder.

På kansliet har vi ett litet sortiment av scoutskjortor och scout T-shirt. Du är välkommen till oss för att prova och köpa din scoutskjorta under våra öppettider.

Priserna
Samma priser som hos Scoutvaror, men ingen frakt- och expeditionsavgift.

Se www.scoutshop.se

I sortimentet

• Rekrytering: Gratis rekryterings- broschyrer
  • Scoutskjortor
  • Scout T-shirt
  • Märken: förbunds- barn/ledare, pojk/flick-, sjöscout-, distrikts- samt nationalitetsmärke
  • Halsduk och div: förbundshalsduken, vita halsdukar, söljor.
  • Böcker

Öppetider
Våra öppettider under skolterminerna är normalt vardagar 9-12 och 13-16. Ring gärna innan du kommer tel 08-652 05 10, det kan hända att vi inte alltid är här eller att vi inte har inne din storlek. Vår adress är Fridhemsgatan 8. T-bana Fridhemsplan uppgång Drottningholmsvägen. Gå Fridhemsgatan ner mot Rålambshovsparken.

bild-2-1