Riddersvik – Hässelby

scoutstuga_riddersvik
Bokas hos Lisa Johansson på
08-257139 eller 073-9089541 eller på riddersvik@nockebyscout.se
Adress till stugan Ungefärlig adress är:
Skogsbergskroken 24 i Hässelby
Vägbeskrivning Åk mot Hässelby Villastad (Bergslagsvägen 275) och kör in på Lövstavägen vid rondellen. Fortsätt förbi tippen på Lövstavägen till sitt slut. Ta vänster på Kyrkhamnsvägen och höger på Skogsbergskroken. Parkera vid bommen. Låna vår nyckel till bommen så att du kan köra tung packning hela vägen.Gå ca 500 meter upp i skogen längs grusvägen. Riddersvik ligger på vänstra sidan av grusvägen.
Omgivning Naturreservat. Kuperad och spännande skog nära till gammalt stenbrott och till fornborg. Utsikt över Mälaren. Eldstad för grillning finns.
Storlek Storlek: 4 rum och kök, 160 kvadratmeterEtt stort rum med bord, stolar och eldstad samt två större sovsalar, ett mindre sovrum, kök, två hallar.
Sovplatser Sovplatser: 32 sängar med madrasser varav 4 i ledarrum. Ytterligare plats för ca 20 pers på liggunderlag på golvet.
Uppvärmning Uppvärmning: Braskassett samt elelement.
Ved till både braskassetten och till öppen brasa ute vid eldstaden måste tas med.
El Ja
Vatten Ja, dricksvatten i pump på gården.
Varmvatten får man värma på spisen.
Köksutrustning Funktionellt kök med utrustning för matlagning för upp till 50 personer. Tallrik, mugg och bestick medtages. Kylskåp, elspis och kaffebryggare finns.
Toalett 2 torrdass.
Telefon Ingen fast telefon men bra mobiltäckning.

Per helg:

1600 kr för scoutkårer

2500 kr för övriga

Per dygn (ej helg):

1500 kr (för alla)

Övrigt Scoutstugan hyrs inte ut till fester.
Länk till Nockeby Scoutkår som äger stugan: http://www.nockebyscout.se/scoutstuga/

Tillbaka till alla stugor >>