Örnboet – Saltsjöbaden

Bokas hos Nicke Andersson, 070-330 53 71  nicke@saltsjobadenscout.se
Adress till stugan Tattby Naturreservat
Saltsjöbaden
Vägbeskrivning Kommunalt: Saltsjöbanan från Slussen till Erstaviksbadets tågstation.Enkelt ta sig hit med kollektiv trafik från Slussen.Med bil: Kör till Saltsjöbaden mot Solsidan/Erstaviksbadets parkeringsplats http://kartor.eniro.se/m/7w8AM
Omgivning Genuin stuga med enkel standard. Högt belägen med fantastisk utsikt över Erstaviken och ut mot skärgården. Ligger mitt i Tattby naturreservat. Stugan kan användas året runt. Härlig skog för spännande utmaningar.Nära Saltsjöbadens slalombacke och bad och fiske i Erstaviken eller Dammsjön. Eldplats utomhus. Flaggstång.
Storlek ca 60 kvm
Sovplatser Ca 10 på loftet. 2-3 i ledarrummet. Ca 10 på golv och bänkar.
Uppvärmning Elradiatorer och öppen spis
El Ja
Vatten Nej, tag med vatten i dunkar/flaskor.
Köksutrustning Enkelt kök med vedspis, två elektriska kokplattor, diskho och kylskåp. Viss köksutrustning; stekpannor, kokkärl och köksredskap.
Toalett Utedass
Telefon Finns ej