Näsbyparks-stugan

Map It
Vägbeskrivning

Kommunalt:

Ta Roslagsbanan till Näsbyparks station och gå 5 minuter tills ni kommer till en röd stuga.

Bil:
Ta av vid avfart Roslags Näsby trafikplats och kör sedan Centralvägen tills den tar slut vid Näsa Äng. Ta där höger och sväng in på vägen vid tennisklubben. Kör tills ni kommer till en röd stuga mitt i Parken.

Omgivning Stugan ligger mitt i en Park i ett villaområde. Strand finns 250 m från stugan. Det finns möjlighet att hyra kanoter för att paddla på Värtan
Storlek Kök c:a 10 kvm, litet rum 15 kvm, hall 20 kvm och en stor sal 55 kvm. (Max 35 personer i lokalen)
Sovplatser Golvförläggning för 25 personer
Uppvärmning Luftvärmepump och elradiatorer
El Ja
Vatten Ja
Köksutrustning Porslin till 25 personer. Fullt utrustat kök med elspis, ugn, mikro, kyl och frys
Toalett 2 WC inne
Telefon nej

Dag 1000 kr

Helg 1500 kr

Längre tid offereras

WLAN 10 mbit/s finns i stugan.

Möjlighet att hyra kanoter av oss. Vi har även ett kanotsläp.

Bilväg ända fram. Parkering för 5-6 bilar finns vid stugan.

För att kunna hyra stugan måste man ha fyllt 20 år. Stugan hyrs i första hand ut till kalas eller andra sammankomster för barn och ungdomar. Målsman eller myndig person ska finnas närvarande.

Kontakta kåren på:

Tillbaka till alla stugor >>