Ägnö – Södra skärgården

vindskydd ägnö

ägnö vindskydd

På grund av brand så har vi för tillfället inte någon stuga,  men det går fortfarande att hyra vindskydd + marken + båtar.

Bokas hos

Aktuell infromation hittar ni här >>

För bokning, maila:  bokning@agno.se

Adress till området

Stockholms södra skärgård, 4 sjömil (8 km) SO SaltsjöbadenKarta: Telekarta E1 Tyresö Östra, sjökort 6145: N 59o 14’4, E 18o 24’4

Vägbeskrivning Bil eller Saltsjöbanan från Slussen till Saltsjöbaden. Därefter inhyrd eller egen båttransport (20 min).
Omgivning Mycket naturskön nästan obebyggd ö med klippgrottor, löv-, barrskog, skärgårdsängar, utsiktsberg, fina badklippor m.m.
Storlek
Sovplatser  Dubbelt fast vindskydd m. eldplats
Uppvärmning
El Nej
Vatten Egen handpump på 200 m gångavstånd
Köksutrustning
Toalett Fem utedass
Telefon 08-748 96 46
Kostnad För  information om priser, bokningstider, villkor med mera, skicka din förfrågan till stugfogde Fabian Ouchterlony, bokning@agno.se
Övrigt

Huvudman för lägeranläggning är Ägnö Sjöscoutkår, Nykterhetsrörelsens Scoutförbund (NSF) varför samtliga besökare måste vara drog- och alkoholfria under vistelsen på området.

För lägeraktiviteter finns ett obegränsat antal sjöutflyktsmål, flera bryggor och en badbrygga, den lilla söta holmen ”Kranholmen” i inloppet till viken ”Tvättfatet”, branta berg med möjlighet till bergsklättring på olika svårighetsgrader samt en lägerbålsplats med stockbänkar.

Idealiskt för sjöaktiviteter, men även landverksamhet. 1 roddbåt ingår. 6 st segeljollar för uthyrning. Transport med egna/våra båtar eller genom oss förmedlad taxibåt till bra pris.

Stor förtöjningskapacitet vid egna bryggor. Specialarrangemang med större och fler segel-, motorbåtar samt seglings-, nav-instruktörer m.m ordnas vid önskemål.

Tillbaka till alla stugor >>