Scouternas Julotta i Riddarholmskyrkan

julottamarke

Morgonen är mörk och stjärnklar, snön gnistrar i den kalla luften. Det är juldagsmorgon. När dörren glider upp syns ett hav av scouter som tillsammans firar julotta. Kyrkan är upplyst av  levande ljus. Det är en varm stämning, som trotsar vinterns kyla.

Generationer av scouter har träffats i Riddarholmskyrkan på juldagsmorgonen kl 07.00.

Alla scouter är välkomna 25 december varje år.

Nummer 76 i ordningen får vi välkomna varandra till Scouternas Julotta i Riddarholmskyrkan, en härlig kör bjuder på vacker sång, efter finns det lite fika att köpa på kyrkbacken medan man lyssnar på litenjulmusik.
Glöm inte att klä dig varmt och gör som flera hundra andra, kom! Även om det är tidigt, en mysig stund, lite andlighet.
Läs mer på scouternas hemsida!

Vill du vara med i Gudstjänsten skriver du enkelt i evenemanget så hör vi av oss. Allt från att rigga stolar, samla kollekt till att läsa en text.

Välkommen!!!