TOIS stormöte 2018

TOIS-stormöte

————————

Välkommen på TOIS stormöte 14 november 2018

(Fika från 18.00 , mötet startar 19.00.)

Nu är det dags att sätta upp planer och dra upp riktlinjer för hur tävlings och arrangemangs-året 2019 ska bli. Vad ska vi satsa på och hur ska vi göra det på bästa möjliga sätt?

Eftersom det är viktigt att få höra vad alla kårer i distriktet tycker, hålls TOIS Stormöte där alla har möjlighet att säga sitt.

Vi bjuder på kaffe och mackor från kl 18.00 och hoppas att ni kan skicka minst en person från er kår eftersom det är viktigt att alla distriktets kårer blir representerade.

När: 14 november 2018

Tid: Fika från 18.00 mötet startar kl 19.00

Var: Scoutkansliet på Fridhemsgatan 8

Vem: Kårens tävlingsansvarige, eller du som är intresserad av scouttävlingar och arrangemang.

Anmäl dig här

Skicka ett mail till anna@scoutkansliet.se och berätta vem/vilka som kommer från din kår.

———————

Tävlings- och idrottssektionen, TOIS, arrangerar i dagsläget Scouternas Dag, Scouternas Natt, Scouternas Höstdag.

”Scouting handlar inte om att elda, utan om att brinna”
Nu måste ni brinna för att distriktets tävlingar & arrangemang blir så bra som de kan bli!