Nominera eller kandidera

öppet hus 18

Nu är det dags att nominera kommande års distriktsstyrelse, verksamhetsrevisorer samt valberedning!

I år arbetar valberedningen med ett digitalt verktyg som heter Nominera. I och med detta verktyg blir alla nomineringar synliga, så att medlemmarna i distriktet kan se vilka personer som blivit nominerade till vilka poster. Transparens inom vår organisation, helt enkelt.

När nomineringen stänger kommer valberedningen att prata med alla nominerade och sedan lämna ett förslag på personer vi tror kommer kunna driva distriktet tillsammans på ett bra sätt under 2019.

När nomineringen stänger pratar valberedningen med alla nominerade.

För att nominera eller se nominerade gå in på:

Nu hoppas vi att alla hjälps åt att nominera så vi får många namn på bra personer att intervjua :)

Valberedningen kommer intervjua löpande med start i augusti, men börja gärna nominera redan idag!

Valberedningen Stockholm Scoutdistrikt