På måndag öppnar ansökan till Jamboree 2019!

På måndag öppnar ansökan till den svenska kontingenten vid världsscoutjamboreen i Nordamerika 2019!

För deltagare och IST görs ansökan i Scoutnet. Förbered dig redan nu genom att kolla att du kan logga in i Scoutnet www.scoutnet.se.Länkarna till ansökningsformuläret hittar du på måndag på jamboree.se.

Alla som är direktanslutna till Scouterna är registrerade i Scoutnet via sin kår. Om du har en epostadress registrerad så kan du använda dig av “glömt lösenord”-funktionen för att få tag i ditt lösenord.

Om du inte vet vilken epostadress du har registrerad så ska du i första hand vända dig till din medlemsregistrerare hos kåren och om du inte vet vem det är eller inte får tag i personen så kontakta jamboree@scouterna.se så hjälper vi dig.

Läs mer om dem svenska kontingenten på www.jamboree.se