LÄKO söker aktivitetsansvariga för distriktslägret ”Palladium”

Palladium header

Utan aktiviteter blir det inget roligt läger – Därför behöver vi din hjälp att planera aktiviteter och skapa ett fantastiskt läger!

Utöver att skapa ett oförglömligt och spännande läger, innebär det även en hel del annat. Du kommer att lära känna nya människor inom scouting, utbyta erfarenheter och känna att du kan bidra med dina egna till sommarens bästa upplevelse för över 1300 barn och ungdomar. Du kommer att utmana dig själv, få nya idéer och anta ett perspektiv på scouting som ligger på en annan nivå än inom den egna kåren.

Som aktivitetsansvarig kommer din uppgift vara att planera en eller flera valfria aktiviteter till Stockholms distriktsläger Palladium.  Till din hjälp kommer du att ha direktiv och mallar som programgruppen tillhandahåller. Du har även Vässarös programlunta till ditt förfogande, där Vässarös standardprogram och -aktiviteter finns beskrivet.

Läs mer om vad det innebär att vara aktivitetsansvarig nedan:

Aktivitetsansvarig uppdragsbeskrivning >>

distriktsläger 2018