Lägerbrev 3 för distriktslägret ”Palladium” är skickat

Nu har vintern rasat och vi i Lägerkommittén börjar bli ordentligt peppade för sommarens härligaste äventyr, Palladium!

Här kommer lägerbrev 3 med info om vad som sades på förträffen, detaljer kring marknadsdagen och viktiga datum!

Den förträffliga förträffen:
Den 22 mars höll vi en förträff inför Palladium. De viktigaste punkterna som togs upp var:

• Det kommer att finnas en tema-by mitt på ön dit deltagarna kan komma och interagera med karaktärer, ta del av backstage-känslan och utföra spontanaktiviteter. Temagruppen från Gränslösa scoutkår (som även gjorde temat till 1719 och Arcanum) jobbar hårt för att göra temat inkluderande, äventyrligt och kreativt.
  • Spårare deltar på lägret i två omgångar, vilket skapar två halvor i handlingen som kretsar kring samma teatersällskap.
  • Det kommer att bli flera scenframträdanden under lägret: en inledningsceremoni, en avslutning för spårargrupp 1, en introduktion för spårargrupp 2 samt ett gemensamt avslutande framträdande.
  • Likt under Jamboree 17 kommer att det att finnas åldersuppdelade “hubbar” att hänga på mellan aktiviteterna.
  • Ert aktivitetsprogram kommer ut i juni. Om ni vill kan ni tacka nej till aktiviteter, men ni kan inte boka in nya.
  • Ni får reda på er lägerplats vid ankomst. Då har vi tagit hänsyn till era angivna önskemål så gott vi bara kunnat.
  • Packa er glittrigaste scoutfit – det blir disco!

Marknadsdagen under Palladium
För att underlätta organiseringen av marknadsdagen, skulle vi uppskatta ifall alla kårer kan fylla i detta formulär för att meddela vilken typ av aktivitet som ni planerar. Det kommer att minska risken för att flera kårer har likadana aktiviteter, och göra så att vi vet säkert att alla storslagna planer kan få plats. Svara gärna så snart som möjligt, men senast sista maj!

Marknadsdagen kommer att pågå på eftermiddagen på torsdagen. Det kommer att finnas tid att förbereda på förmiddagen och att äta lunch utan stress, och sedan bli klar i god tid till middagen. Under marknadsdagen ska aktiviteten gärna vara tillgänglig hela tiden. Grundtanken är att så många scouter som möjligt ska hinna pröva på så många olika aktiviteter som möjligt.

Vi behöver fler funktionärer till Palladium.
Utan funktionärer blir det inget läger! Det finns mycket roligt att göra, bland annat:

• Jobba i båthus-cafét,
  • Bemanna en programaktivitet
  • Hjälpa oss att rodda en fantastisk scenshow
… och mycket mer!

Välj Palladium i funktionärsformuläret och bidra till sommarens mest spektakulära äventyr!

Här kan du läsa alla lägerbrev: