JOTA/JOTI i Trollbäckens scoutstuga, Tyresö

RadioScouter i Stockholm, RSS- SCØUT, bjuder in upptäckare, äventyrare, utmanare och rovescouter till JOTA/JOTI i Trollbäckens scoutstuga, Tyresö.

Nu är det dags för att träffas och umgås under temat radio och kommunikation.
JOTA-JOTI infaller alltid den tredje helgen i oktober, i år är det den 20-21:a oktober som gäller för den 61:e JOTA:n i ordningen. Som namnet antyder så är det scoutläger i luften. Helgen brukar aktivera cirka 6 000 stationer med cirka 1,5 miljoner deltagare över hela världen, så det finns många att prata med om man vill. Hur många scouter var det på ditt senaste Jamboree?

På plats hos oss erbjuds många olika aktiviteter med inriktning mot radioscouting, i ett centralt läge med mycket bra kommunikationer. Vi håller till i Trollbäckens Scoutstuga, Fornuddsvägen 63. Kommunalt tas lämpligen buss 806 eller 807 från Gullmarsplan till Trollbäcken Centrum, varpå det är ca 850m att gå genom villaområdet.

jota-Joti

När: 20-21 oktober

Var: Trollbäckens scoutstuga, tyreseö

För vem: Upptäckarscout, Äventyrarscout, Utmanarscout och Roverscout.

Anmälan: Deltagare anmäler sig via denna länk: http://radioscouter.se/Anmalningsformular.html senast fredagen den 12:e oktober

För hela avdelningar och patruller vill vi ha namn och mobilnummer till ansvarig kontaktperson samt namn på samtliga scouter och vilken kår ni kommer från. I de fall där matallergier förekommer behöver vi även scoutens namn tillsammans med allergin.

Läs hela inbjudan här:

Inbjudan_JOTA_JOTI_2018_SCØUT >>