lör
Scouternas Dag
Apr 21 kl. 09:00

Scouternas dag 2018 är regionarrangemang som håls den 21 april.

Stockholm blir huvudarrangör och övriga distrikten i Stockholms-regionen bidrar med minst en kontroll var per tävling.

lör
Distriktsläger för Stockholms scoutdistrikt @ Vässarö
Jul 28 – Aug 4 heldag

Distriktsläger på Vässarö 2018
Sommaren 2018 arrangeras distriktsläger på Vässarö. Lägerkommittén ser fram emot ett fantastiskt läger tillsammans med er. Två lägerchefer är nu tillsatta och planeringen är i full gång.

Tid:
Lördag 28 juli – lördag 4 augusti
Avgift:
1430 kr för hela lägerveckan inkl. båt ToR.
(Detta pris gäller för kårer i Stockholms scoutdistrikt)För vem:
Spårare och uppåt

Anmälan:
Distriktslägret är nu fullt!
(1800 deltagare är maxgränsen)

Kontakt: lako2018@scoutkansliet.se

Det första riktiga lägerbrevet skickas ut i mitten på december, då kommer vi att avslöja lägrets tema och berätta mer om programmet.

fre
JOTA/JOTI
Okt 19 – Okt 21 heldag

JOTA-JOTI den 20 till 22 Oktober 2017

Logo-JOTA-JOTI-Cyan-239x300

Vill du uppleva internationell scouting utan att lämna scoutstugan? Jamboree On The Air (JOTA) och Jamboree On The Internet (JOTI) är ett internationellt arrangemang som anordnas den tredje helgen i oktober varje år och låter dig möta scouter från hela världen utan att du behöver röra dig en millimeter utanför scoutstugan.

JOTA-JOTI är en virtuell jamboree, ett stort läger, som sker över internet eller via radiosignaler.

JOTA-JOTI är ett av the World Organization of the Scout Movements’ (WOSMs) officiella arrangemang.

Läs mer om JOTA/JOTI här >>

jj2017badge