tor
Midsommar på Vässarö
Jun 22 – Jun 25 heldag

Fira midsommar på Vässarö!

Traditionellt midsommarfirande med dans kring stången och musik i matsalen. Alla är välkomna, scouter som icke-scouter, i alla åldrar.

Tälta och skratta i sommarnatten, gör kreativa hantverk, dansa till levande orkester, segla i eftermiddagssolen, hitta nya vänner, ta en kaffe i våra mysiga caféer eller dansa loss i discot.

Ett midsommarprogram för alla

Bryggdans, disco i kapellet, caféer, klättervägg, hantverksarbete, nattbio, open stage, segling och mycket mer. Självklart har vi även i år traditionell midsommardans och allsång i matsalen på kvällen.

Inga droger eller alkohol

Som alltid – på Vässarö använder vi inte droger eller dricker alkohol.

Åk buss eller båt

Tag SL-bussen eller bilen till Ellan på Singö, gå ombord på båten, gå iland på Vässarö. Du betalar när du går iland och där får du reda på var du kan slå upp ditt tält. Du behöver inte anmäla dig – det är bara att dyka upp.

Priser

Priset inkluderar midsommaraktiviteter, båtresa, tältplats, midsommarfika vid majstången samt ett kvällsmål vid Midsommarafton eller Midsommardagen i samband med allsången i matsalen.

Torsdag – Söndag 300 kr/person

Torsdag – Lördag 250 kr/person
Fredag – Söndag 250 kr/person

Fredag – Lördag 190 kr/person
Lördag – Söndag 190 kr/person

6432 originalstorlek

Kansliet öppnar på Fridhemsgatan 8
Aug 14 kl. 09:00
tor
Scouternas Fredsdag
Sep 21 kl. 00:00 – 23:45
sön
Sista dag för att skicka in motioner till distriktsstämman
Sep 24 kl. 00:00 – 23:59
lör
Scouternas höstdag @ Farstanäset
Okt 7 kl. 10:00
ons
Okt 11 kl. 16:00 – 18:00
fre
JOTA/JOTI
Okt 20 – Okt 22 heldag

JOTA-JOTI den 20 till 22 Oktober 2017

Logo-JOTA-JOTI-Cyan-239x300

Vill du uppleva internationell scouting utan att lämna scoutstugan? Jamboree On The Air (JOTA) och Jamboree On The Internet (JOTI) är ett internationellt arrangemang som anordnas den tredje helgen i oktober varje år och låter dig möta scouter från hela världen utan att du behöver röra dig en millimeter utanför scoutstugan.

JOTA-JOTI är en virtuell jamboree, ett stort läger, som sker över internet eller via radiosignaler.

JOTA-JOTI är ett av the World Organization of the Scout Movements’ (WOSMs) officiella arrangemang.

Läs mer om JOTA/JOTI här >>

sön