lör
HHiSS
Sep 15 – Sep 16 heldag

HHiSS är en tävling för Utmanare, Rover och Ledare man tävlar patrullvis.

Tävlingen går av stapeln i Stockholms innerstad. Under åren har det oftast varit start på plattan och sova ute på Djurgården. Kontroller runt om i olika parker och på torg väl synligt för allmänheten.

Bra att veta Lagen får ha 3–8 medlemmar. För att klara av kontrollerna är patrullpackning fördelaktig. Måltider tillagas på friluftskök. Ta med eget tält/vindskydd för att överleva natten. Packningen ska bäras runt hela banan, motorfordon och störig/hög musik är inte att tänka på! Deltagare ombeds även att ta med SL kort Övriga regler och förtydligande mailas efter anmälan!
Södertörns scoutdistrikt står som arrangör men tävlingen är öppen för alla scouter i rätt ålder.

lör
Scouternas Natt 2018
Sep 22 – Sep 23 heldag

Anta utmaningen för en rolig helg,
packa ryggsäcken och kom!

Scouternas Natt & Kruthornet är en perfekt start på terminen för att svetsa samman rådspatrullen, utmanar-, rover- eller ledar-laget och få möjlighet att pröva era scoutkunskaper.

Läs mer om Scouternas Natt här >>

IMG_3502[1]