tis
Planeringsmöte inför Scouternas Dag 2018 @ Scoutkansliet
Okt 24 kl. 19:00 – 21:00

Planeringsmöte inför Scouternas Dag 2018

Nu startar planeringen. Din kår (se nedan) har blivit uttagen att genomföra en kontroll alternativt vara tävlingsledning. Det är därför viktigt att ni skickar en representant, som helst också är den som genomför kontrollen.

Tid: 24 oktober, kl. 18:00 (Vi börjar med en macka, själva mötet börjar 18:30.)

Plats: Scoutkansliet, Fridhemsgatan 8

Scouternas Dag 2018 kommer genomföras den 21 april 2018 och platsen blir Stora Skuggan, Norra Djurgården.

Älghornstävlan, för äventyrare, är detta år en regionstävling och avdelningar från de fyra distrikten; Birka, Södertörn, Roslagen och Stockholm kommer att  inbjudas att delta.

Tävlingarna för spårare och upptäckare riktar sig i första hand till avdelningar inom Stockholms Scoutdistrikt, men tävlande från övriga distrikt inom regionen är välkomna att delta i mån om plats.

Scouthälsningar från TOIS

Genom UIf Isander

070-738 80 38  u.isander@bredband.net

lör
Bandy baj Najt @ Löthallen
Dec 9 kl. 20:00 – Dec 10 kl. 00:00

Dags för Bandy Baj Najt arrangerat av Sundbybergs Scoutkår från den 9 till 10 december. Välkomna!!!
Kl 20 slår vi upp dörrarna med ambitionen att kunna börja tävlingen 21:30.

Vägbeskrivning: närmaste tunnelbana är Duvbo på Hjulstalinjen därifrån kommer vi ha snittslad väg fram till hallen.

Kostnaden i år kommer vara 150 kr per lag att betalas in till Sundbybergs scoutkårs plusgirokonto 163499-7 senast den 5/12.

Alla lag ansvarar själva för att de har klubbor, finns alltså inte möjlighet att låna på plats. Som vanligt får man ett fint pris för bästa utklädnad.

Sista anmälningsdag är den 1/12.

Det kommer självklart finnas ett café som säljer godsaker under kvällen, där kan ni betala med Swish eller kontant alltså inte med kort.

Om det är så att ni inte har möjlighet att ta er hem efter evenemanget finns det möjlighet att sova i vår lokal som ligger ca 20 min från hallen. Tala med ansvarig före evenemanget. Medtag egna sovsaker.

Anmäl dig här >>

Facebook-eventet för BBN >>

boll

fre
Försmak
Maj 25 kl. 18:00 – Maj 27 kl. 17:00

Försmak är ett häftigt arrangemang som Stockholmsdistriktens utmanarscout-arbetsutskott arrangerar för sista års äventyrarscouter.

Syftet är att äventyrarscouterna ska få testa på hur det är att vara utmanarscout.  Arrangemanget är en introduktion till det häftiga utmanarlivet som snart kommer!

Här kan du läsa mer om Försmak 2018 >>