lör
Scouternas Dag
Apr 21 kl. 09:00

Scouternas dag 2018 är regionarrangemang som håls den 21 april.

Stockholm blir huvudarrangör och övriga distrikten i Stockholms-regionen bidrar med minst en kontroll var per tävling.

fre
Försmak
Maj 25 kl. 18:00 – Maj 27 kl. 17:00

Försmak är ett häftigt arrangemang som Stockholmsdistriktens utmanarscout-arbetsutskott arrangerar för sista års äventyrarscouter.

Syftet är att äventyrarscouterna ska få testa på hur det är att vara utmanarscout.  Arrangemanget är en introduktion till det häftiga utmanarlivet som snart kommer!

Här kan du läsa mer om Försmak 2018 >>

lör
Distriktsläger för Stockholms scoutdistrikt @ Vässarö
Jul 28 – Aug 4 heldag

Distriktsläger på Vässarö 2018
Sommaren 2018 arrangeras distriktsläger på Vässarö. Lägerkommittén ser fram emot ett fantastiskt läger tillsammans med er. Två lägerchefer är nu tillsatta och planeringen är i full gång.

Tid:
Lördag 28 juli – lördag 4 augusti
Avgift:
1430 kr för hela lägerveckan inkl. båt ToR.
(Detta pris gäller för kårer i Stockholms scoutdistrikt)För vem:
Spårare och uppåt

Anmälan:
Distriktslägret är nu fullt!
(1800 deltagare är maxgränsen)

Kontakt: lako2018@scoutkansliet.se

Det första riktiga lägerbrevet skickas ut i mitten på december, då kommer vi att avslöja lägrets tema och berätta mer om programmet.

fre
JOTA/JOTI
Okt 19 – Okt 21 heldag

JOTA-JOTI den 20 till 22 Oktober 2017

Logo-JOTA-JOTI-Cyan-239x300

Vill du uppleva internationell scouting utan att lämna scoutstugan? Jamboree On The Air (JOTA) och Jamboree On The Internet (JOTI) är ett internationellt arrangemang som anordnas den tredje helgen i oktober varje år och låter dig möta scouter från hela världen utan att du behöver röra dig en millimeter utanför scoutstugan.

JOTA-JOTI är en virtuell jamboree, ett stort läger, som sker över internet eller via radiosignaler.

JOTA-JOTI är ett av the World Organization of the Scout Movements’ (WOSMs) officiella arrangemang.

Läs mer om JOTA/JOTI här >>

jj2017badge