lör
Bandy baj Najt @ Löthallen
Dec 9 kl. 20:00 – Dec 10 kl. 00:00

Dags för Bandy Baj Najt arrangerat av Sundbybergs Scoutkår från den 9 till 10 december. Välkomna!!!
Kl 20 slår vi upp dörrarna med ambitionen att kunna börja tävlingen 21:30.

Vägbeskrivning: närmaste tunnelbana är Duvbo på Hjulstalinjen därifrån kommer vi ha snittslad väg fram till hallen.

Kostnaden i år kommer vara 150 kr per lag att betalas in till Sundbybergs scoutkårs plusgirokonto 163499-7 senast den 5/12.

Alla lag ansvarar själva för att de har klubbor, finns alltså inte möjlighet att låna på plats. Som vanligt får man ett fint pris för bästa utklädnad.

Sista anmälningsdag är den 1/12.

Det kommer självklart finnas ett café som säljer godsaker under kvällen, där kan ni betala med Swish eller kontant alltså inte med kort.

Om det är så att ni inte har möjlighet att ta er hem efter evenemanget finns det möjlighet att sova i vår lokal som ligger ca 20 min från hallen. Tala med ansvarig före evenemanget. Medtag egna sovsaker.

Anmäl dig här >>

Facebook-eventet för BBN >>