lör
Bandy baj Najt @ Löthallen
Dec 9 kl. 20:00 – Dec 10 kl. 00:00

Dags för Bandy Baj Najt arrangerat av Sundbybergs Scoutkår från den 9 till 10 december. Välkomna!!!
Kl 20 slår vi upp dörrarna med ambitionen att kunna börja tävlingen 21:30.

Vägbeskrivning: närmaste tunnelbana är Duvbo på Hjulstalinjen därifrån kommer vi ha snittslad väg fram till hallen.

Kostnaden i år kommer vara 150 kr per lag att betalas in till Sundbybergs scoutkårs plusgirokonto 163499-7 senast den 5/12.

Alla lag ansvarar själva för att de har klubbor, finns alltså inte möjlighet att låna på plats. Som vanligt får man ett fint pris för bästa utklädnad.

Sista anmälningsdag är den 1/12.

Det kommer självklart finnas ett café som säljer godsaker under kvällen, där kan ni betala med Swish eller kontant alltså inte med kort.

Om det är så att ni inte har möjlighet att ta er hem efter evenemanget finns det möjlighet att sova i vår lokal som ligger ca 20 min från hallen. Tala med ansvarig före evenemanget. Medtag egna sovsaker.

Anmäl dig här >>

Facebook-eventet för BBN >>

boll

sön
Snåriga skäggen 2018
Jan 28 kl. 09:00
lör
Scouternas Dag
Apr 21 kl. 09:00

Scouternas dag 2018 är regionarrangemang som håls den 21 april.

Stockholm blir huvudarrangör och övriga distrikten i Stockholms-regionen bidrar med minst en kontroll var per tävling.

fre
Ting 2018
Aug 31 kl. 17:00 – Sep 2 kl. 15:00

Ting är årsstämman för USC-AUna i Stockholmsregionen.

Det är här vi utmanare väljer vilka som ska representera oss i vårt distrikts USC-AU och vad ledamöterna ska fokusera på under kommande år.

Det är också en sjukt kul helg där en träffar gamla och nya vänner från alla distrikten i Stockholmsregionen (Birka, Roslagen, Stockholm, Södertörn).