Holken

Skogstorpsvägen 372
191 39 Sollentuna

hyr.holken@sollentunasodra.se

Adress till stugan Skogstorpsvägen 372, Tegelhagen i södra Sollentuna, norr om Stockholm.
Vägbeskrivning

Pendeltåg: Går varje kvart från Södertälje/Stockholms C/Märsta till station Helenelund. Därifrån eller buss 528 eller till fots.

Buss 603/683, går dagtid från IKEA/Jakobsberg/Danderyds Sjukhus. Buss 607 från Karolinska Sjukhuset. Närmaste busshållplats Anhaltsvägen.

Omgivning I anslutning till scoutgården finns ett stort fint grönområde. Nära till sjön, Edsviken.
Storlek Festlokalen Storholken 150 kvm m. vikvägg + kök, stor entréhall m. 3 toaletter och 4 st grupprum à 10 kvm.(Även hela Holken kan hyras, ca 500 kvm inkl Storholken. Bastu och två duschar i källaren.)
Sovplatser Golvförläggning (medtag liggunderlag/madrass).
Uppvärmning El
El Ja
Vatten Varmt och kallt
Köksutrustning Komplett med bl.a. diskmaskin. Porslin för ca. 90 personer.
Toalett WC
Telefon (Tfn till stugan 08-350 117 OBS! ej för bokning).

Beroende på tidpunkt och hur stor del av lokalen som nyttjas.

Hela Holken går att hyra en helg för scoutarrangemang. Storholken går att hyra (med porslin för 100 personer) en lördag till jubileumsfester, bröllop etc. (Vi hyr inte ut till ungdomsfester och studentskivor.)

Hyresgästen ansvarar själv för städning.
För prisuppgift kontakta hyr.holken@sollentunasodra.se

Övrigt

Scoutlokalen hyrs ut då kåren själv inte använder lokalerna och i första hand på lördagar. Bokning sker endast via e-post!

Det kan ta ca en vecka innan man får svar. Vi har sommarstängt i juli och första halvan av augusti. Holken är en rustik och trevlig lokal med de flesta bekvämligheter för fester & konferenser. Det finns dock ingen musikanläggning, TV etc. För stora fester rekommenderas catering då varmhållning & tillagning av mat är begränsad. Festlokalen tar upp till 120 sittande för måltid. Obs, vissa helger bokas långt i förväg, men det ändå kan löna sig att försöka i sista minuten.

Gå gärna in på kårens hemsida: www.sollentunasodra.se där du, under rubriken Holken, kan se när det är ledigt resp bokat.

Tillbaka till alla stugor >>