Ting

hej då vässarö

Välkommen på Ting 2017!
15-17 september

Varje år träffas alla utmanarscouter i distriktet för att bestämma vilka som ska ingå i AU:t, som driver utmanarscout-arrangemangen, och vad för arrangemang man ska satsa på kommande år.

Vad är Ting?

Ting är årsstämman för USC-AUna i Stockholmsregionen. Det är här vi utmanare väljer vilka som ska representera oss i vårt distrikts USC-AU och vad ledamöterna ska fokusera på under kommande år. Det är också en sjukt kul helg där en träffar gamla och nya vänner från alla distrikten i Stockholmsregionen (Birka, Roslagen, Stockholm, Södertörn).

Vad är ett USC-AU?

USC-AU är en förkortning för utmanarscoutsarbetsutskott. Vi är utskott från våra respektive distriktsstyrelser och är ansvariga för att hitta på kul arrangemang för er att komma på och för att representera er i distriktsstyrelserna.

Var, när, hur?

Var?

När?

Hur?

Kostnad?

Anmälan?

Vad behöver jag ha med mig?

• Tält (om man är ensam/inte har ett tält skriver man det i anmälan så hjälper AUt till)
  • Sovsäck +liggunderlag
  • Ombyte och discokläder om man vill det
  • Varm tröja och varma sockor
  • necessär
  • SL-kort för resa mellan Tekniska högskolan och Ellans vändplan (och tillbaka)

Egna matsaker behöver inte tas med.

Mer information?

Ses på Ting!

Birkas, Roslagens, Stockholms och Södertörns USC-AU:n

Ha roligt med utmanarscouterna

Om du är utmanarscout har du många möjligheter till rolig scouting.

Stockholms Scoutdistrikt anordnar särskilda arrangemang för utmanarscouter. Utmanarscoutarbetsutskottet (USC-AU) ansvarar också för att föra fram utmanarscouters åsikter och stödja utmanarscouterna i deras verksamheter.
Läs mer om vad utmanarscouterna gör här >>