Snåriga Skäggen

Stockholmstraktens roligaste tävling
för utmanare, rover & ledare!

snåriga skäggen

Snåriga Skäggen 2018
-söndagen den 28 januari

Greklands gamla gudar har tröttnat på att styra sitt rike. De vill pensionera sig, och fokusera på sina konspirationer mot varandra på heltid. Men vilka ska då ta över deras roll?

Dessa nya halvgudar måste visa sig leva upp till allt vad antikens greker kunde. Därför anordnar gudarna tävlingen, där ditt lag får visa sig på styva linan inom allt ifrån filosofi till hjältedåd!

När: söndag 28 januari  2018

Startid: 9:30-10

Sluttid: Prisutdelningen påbörjas 14.30

Var:  Enskede, runt Enskede IP

Pris: 270 kr
Betala anmälningsavgiften till Gränslösa scoutkårs bankkonto 9024-53 185 95 senast onsdagen den 24 januari. Märk betalningen ”Snåriga Skäggen – lagnamn”.

Alternativt betala med Swish i anslutning till starten på tävlingsdagen.

Anmälan:  Anmäl ditt lag här >>   senast fredagen den 12 januari, men gärna tidigare!

Tema: Antikens Grekland

Arrangör: Gränslösa scoutkår

Fortlöpande information och inspiration: https://www.facebook.com/events/149529809142042/

Tävlingen

Snåriga skäggen är arrangemanget som driver med tävlande och tävlingshets för att inte tala om oss själva. Man deltar lagvis, lämplig lagstorlek är 3 – 8 scouter.

Varje år är det ett tema och som lag förväntas man leva med i temat, bland annat genom att skaffa sig ett riktigt bra (lös)skägg. (Skäggpriset går till det lag som haft bästa skägget.)

1:a priset går till de som på något sätt vunnit enligt årets tävlingsregler. 1:a pristagaren får inte bara äran utan får också arrangera nästkommande års snåriga skäggen.

Vissa år finns det förut skäggpriset, även ett smörpris som går till de som på bästa sätt eller mesta sätt ansträngt sig för att muta till sig segern.

Här hittar du resultat från Snåriga skäggen 2016 >>