Scouternas Natt & kruthornet 2018

Tack för en fin Scouternas Natt & kruthornet
22-23 september 2018

Anta utmaningen för en rolig helg,
packa ryggsäcken och kom!

Kruthornet och Scouternas Natt

En perfekt start på terminen för att svetsa samman rådspatrullen, utmanar-, rover- eller ledar-laget och få möjlighet att pröva era scoutkunskaper.

Datum: 22-23 september 2018

Tid: Lördag förmiddag – söndag kl 14.30-tiden

Plats:

Startavgift:

Sista anmälningsdag:

Anmälan:

Regler:  Klicka här >> för att komma till regler för Scouternas Natt och Kruthornet

Övrigt: PM med mer detaljerad information för tävlingen har mejlats ut samt finnas ovan.

Tävlingens upplägg

Tävlingen startar på lördag förmiddagen med dagkontroller som ligger längst en hajk-slinga. Det blir uppehåll i tävlingen för middag och förläggning. Tävlingen fortsätter sedan med en kvällsslinga med kontroller och en nattorientering. Vi avslutar på söndag förmiddag med en större kontroll och med prisutdelning vid 14.30-tiden.

Vilka får tävla?

Tävlingen är öppen för alla scouter från alla distrikten som passar in i någon av nedanstående klasser:

Kruthornet
I Kruthornet tävlar utmanarscouter och roverscouter tillsammans. Laget ska bestå av 3-8 deltagare.

Silverugglan
För rådspatruller, som består av 4-8 äventyrare och 1-2 ledare. Varje äventyrarscout-avdelning får ställa upp med en patrull.

Hajkbenet
I Hajkbenet tävlar utmanarscouter i lag bestående av 4-8 utmanare. Varje utmanarscoutlag får ställa upp med flera lag i Hajkbenet.

scouternasnatt@scoutkansliet.se
Arrangerande kårer är:

Södertörns scoutdistrikt: (förslag Huddinge), Roslagens scoutdistrikt: (förslag
Waxholm), Birka scoutdistrikt: (förslag Solna), Stockholms scoutdistrikt: Örnsberg, Mälarhöjden, Nockeby (Nattorientering), Älvsjö, GVB, Hedvid Eleonora, Vällingby och Hässelby.