Öppet hus i Örnsberg

öppet hus

Bli inspirerad, mingla och knyt nya kontakter!
Varmt välkommen på öppet hus.

Tisdag 7 februari kl. 17-21
Instrumentvägen 19, Örnsberg

Distrikten i Stockholmsregionen och det regionala utvecklingskansliet hälsar alla kårer hjärtligt välkomna på öppet hus, på Scouternas rikskansli i Örnsberg.

Gå runt bland utställarna, distriktsrepresentanter, konsulenterna mfl. lyssna och ställ frågor,trilla in på info-snabben, dela succéer, tips och råd från din kår och känn inspirationen flöda. Det går också utmärkt att bara mingla, inspireras, äta mat och knyta kontakter.

Följande utställare finns på plats för information och frågor:

• Trygga möten
  • Studieförbundet Sensus
  • Representanter från distrikten
  • Scouternas mångfaldsteam
  • Vässarö
  • Jamboree17
  • Scouternas arrangemangsgrupp
  • Scoutshopen
  • Familjescouting
  • OSS, Ortodoxa Scouter i Sverige
  • Scoutmuseet
  • Utvecklingskonsulenterna
  • Regionala utbildningsgruppen, Stockholm
  • Free Being Me
  • Biscaya

Trilla in på ”info-snabben” och var med på ett miniseminarie
Vid 4 tillfällen under kvällen har du möjlighet att på 20-30 minuter ta del av det viktigaste från bland annat Vuxenrekrytering, Free Being Me och Jamboree17.

Schema för info-snabben

Tid Lilla klassrummet Stora klassrummet
18.00 Free being me Sensus
18.30 Rekrytering Jamboree17
19.30 Vässarö Rekrytering
20.00 Free being me Sensus

Anmälning:
För att vi ska kunna ordna kvällen på bästa sätt, samt planera mat, så vill vi att du anmäler dig. (Du får inget bekräftelsemail på din anmälan, men när du klickat på ”Bekräfta anmälan” är du anmäld).
För frågor kring arrangemanget kan du kontakta utvecklingskonsulent Sassa, sassa.orebring@scouterna.se

Anmäl dig här >>