Försmak

Två kvinnliga scouter

Försmak är ett häftigt arrangemang som Stockholmsdistriktens utmanarscout-arbetsutskott arrangerar för sista års äventyrarscouter.

Syftet är att äventyrarscouterna ska få testa på hur det är att vara utmanarscout.  Arrangemanget är en introduktion till det häftiga utmanarlivet som snart kommer!

Du kommer att få träffa massa roliga scouter från både ditt distrikt och resten av Stockholmsregionen!

Försmak 2018 hålls helgen 25-27 maj

Har du äventyrarscouter?
Se till att informera dem om arrangemanget och boka in helgen i kalendrarna!

Datum: 25-27 maj 2018

Kostnad:

Sista anmälningsdag:

Den 25 maj så drar arrangemanget igång, och då kommer ni som tredjeårsäventyrare att få träffa massor av andra trevliga scouter från ert egna scoutdistrikt. Första natten sover ni inomhus. Resten av helgen hänger ni med scouter från hela Stockholmsregionen och har hur trevligt som helst. Andra natten sover ni ute i tält efter en minnesvärd helg.

Arrangemanget avrundas sedan på ​söndag ​förmiddag den 27 maj efter att allt är ihop-packat.

OBS! Kom ihåg att ta med tält/fixa tältplats :)

Vi syns där // Stockholmsregionens USC-AU (utmanar-arbetsutskott)

Kontaktpersoner: