Bakom kulisserna på Palladium 2018

hattkåta i dimma

Är du eller någon du känner intresserad av att bidra med idéer eller handkraft till sommarens mest magiska äventyr? Underbart!

Du kan engagera dig på tre olika nivåer:

1. Jobba som funktionär under lägret. Som funktionär kan du göra allt ifrån att delta enbart under lägerveckan till att ansvara för hela äventyrargrenens programaktiviteter.

2. Vara “lägerhjälte”, dvs. åka som deltagare (gäller utmanare) eller ledare med din kår, men schemaläggas bakom kulisserna under en halvdag eller heldag. (Lägerhjältar behövs, eftersom ön är fullbelagd och antalet funktionärer är begränsat. Lägerhjältar belönas med ära, tacksamhet och Baden Powells eviga stolthet.)

3. Presentera en aktivitetsidé som vi genomför.

 

Program-spånträff 
Alla som är intresserade av att engagera sig i Palladium på någon av dessa nivåer är välkomna på en program-spånträff torsdagen den 1 februari från kl. 18 på kansliet i Örnsberg (Instrumentvägen 19).

 

Vi bjuder på matigt fika och berättar mer om lägret. Du behöver inte anmäla dig utan kan bara dyka upp. Att komma på spånträffen är inte bindande! Alla är välkomna med idéer!

Om du inte kan komma just då men vill bli inbjuden till framtida funktionärsträffar, går det jättebra att maila oss på: lako2018@scoutkansliet.se.

 

Sprid gärna denna information till alla som du tror kan bidra! 
Många funktionärer behövs för att vi ska kunna skapa det fantastiska äventyr som Palladium 2018 kommer att bli.