Ålstäket

ålstäket
Bokas hos Bokning Ålstäket
stugan@varmdoscout.nu073-969 83 28
Adress till stugan Mycket nära den berömda trefiliga Riksväg 222 som även har det idylliska namnet ”Skärgårdsvägen” Platsen heter ”Ålstäket” och ligger på Värmdö.Det något tråkiga läget, kompenseras med en mycket trevlig sjötomt och närhet till stora fina sandstränder; Grills och Grisslinge.
Karta: 10J NV Värmdö 1:50 000
Vägbeskrivning Buss: från Slussen till Ålstäket. Stugan ligger 75m från busshållplatsen.Bil: Kör motorvägen ut mot Värmdö. När motorvägen tar slut vid en rondell så fortsätter man rakt fram. Man passerar Grisslingehavsbad och pendelparkeringen. 100m efter Grisslingebadet, sväng höger in på parkeringen vid korvkiosken. ”Ålstäkets Grill”.
Omgivning Det finns fina strövområden på Värmdö som är lätta att ta sig till med buss från vår stuga. Det är heller inte särskilt långt att gå för att komma till natur och skog, men några vägar måste korsas först.
Storlek Modernt kök, 2 lektionssalar, 8 patrullrum, 2 toaletter med dusch
Sovplatser 32 sängar
Uppvärmning Värmegolv (vattenburet)
El Ja
Vatten Varmt och kallt, dusch
Köksutrustning Fullständig, kyl frys, fläkt, elspis med ugn, mikrovågsugn
Toalett 2 WC
Telefon 08-570 200 71
Kostnad Scouter: fre em-sö (15.00) 120 kr/deltagande scout, per dag 55 kr/deltagande scout. Ledare räknas ej in. Dock är minimipris 770 kr.Möjlighet att även boka kanoter. Optimister eller Avanti för segling på Grisslingefjärden.
Scouter: Vuxen grupper inom scoutrörelsen. 400 kr/dag oavsett antal deltagare.
Övriga ideella ungdomsorganisationer: fre em-sö (15.00) 200 kr/person, per dag 80 kr/person, Minimipris beräknas på 10 personer.

Här kan du se vilka tider som är lediga.

Även Kanoter och OP jollar kan bokas på
Värmdö sjöscoutkårs hemsida >>