Öppet hus i Örnsberg

Scouternas rikskansli i Örnsberg
Instrumentvägen 19
126 53 Hägersten

Bli inspirerad, mingla och knyt nya kontakter!
Varmt välkommen på öppet hus.

Tisdag 7 februari kl. 17-21
Instrumentvägen 19, Örnsberg

Distrikten i Stockholmsregionen och det regionala utvecklingskansliet hälsar alla kårer hjärtligt välkomna på öppet hus, på Scouternas rikskansli i Örnsberg.

Gå runt bland utställarna, distriktsrepresentanter, konsulenterna mfl. lyssna och ställ frågor, dela succéer, tips och råd från din kår och känn inspirationen flöda. Det går också utmärkt att bara mingla, inspireras, äta mat och knyta kontakter.

Trilla in på ”info-snabben” och var med på ett miniseminarie
Vid 4 tillfällen under kvällen har du möjlighet att på 20-30 minuter ta del av det viktigaste från bland annat Vuxenrekrytering, Free Being Me och Jamboree17. (Ett detaljerat schema kommer i januari).
Följande utställare finns på plats för information och frågor:

• Trygga möten
  • Studieförbundet Sensus
  • Representanter från distrikten
  • Scouternas mångfaldsteam
  • Vässarö
  • Jamboree17
  • Scouternas arrangemangsgrupp
  • Scoutshopen
  • Familjescouting
  • OSS, Ortodoxa Scouter i Sverige
  • Scoutmuseet
  • Scoutnet
  • Utvecklingskonsulenterna
  • Regionala utbildningsgruppen, Stockholm
  • Free Being Me

Goda exempel från kårerna:
Vad har ni åstakommit för succéer och goda exempel i er kår? Under kvällen vill vi belysa och dela med oss av goda exempel, tips och råd som ni kårer har. Kontakta distriktskanslietinfo@scoutkansliet.se eller utvecklingskonsulent Sassa Orebring sassa.orebring@scouterna.se och berätta om era goda exempel, tips och råd.
Anmälning:
För att vi ska kunna ordna kvällen på bästa sätt, samt planera mat, så vill vi att du anmäler dig. (Du får inget bekräftelsemail på din anmälan, men när du klickat på ”Bekräfta anmälan” är du anmäld).
För frågor kring arrangemanget kan du kontakta utvecklingskonsulent Sassa, sassa.orebring@scouterna.se

Anmäl dig här >>