Midsommar på Vässarö

Fira midsommar på Vässarö!

Traditionellt midsommarfirande med dans kring stången och musik i matsalen. Alla är välkomna, scouter som icke-scouter, i alla åldrar.

Tälta och skratta i sommarnatten, gör kreativa hantverk, dansa till levande orkester, segla i eftermiddagssolen, hitta nya vänner, ta en kaffe i våra mysiga caféer eller dansa loss i discot.

Ett midsommarprogram för alla

Bryggdans, disco i kapellet, caféer, klättervägg, hantverksarbete, nattbio, open stage, segling och mycket mer. Självklart har vi även i år traditionell midsommardans och allsång i matsalen på kvällen.

Inga droger eller alkohol

Som alltid – på Vässarö använder vi inte droger eller dricker alkohol.

Åk buss eller båt

Tag SL-bussen eller bilen till Ellan på Singö, gå ombord på båten, gå iland på Vässarö. Du betalar när du går iland och där får du reda på var du kan slå upp ditt tält. Du behöver inte anmäla dig – det är bara att dyka upp.

Priser

Priset inkluderar midsommaraktiviteter, båtresa, tältplats, midsommarfika vid majstången samt ett kvällsmål vid Midsommarafton eller Midsommardagen i samband med allsången i matsalen.

Torsdag – Söndag 300 kr/person

Torsdag – Lördag 250 kr/person