Grenledarträff- Inställd!

Grenledarträffen är inställd pga sjukdom!

På uppdrag av distriktsstyrelsen bjuds ni alla in till ett scoutmöte för ledare, rover och utmanare i äventyrarscoutanda lördagen den 1 april.

Mötet börjar prick 15:00 (så kom hellre tidigt än sent) och korrekt scoutklädsel är förväntat.

Mötet kommer att vara uppbyggt på samma sätt som ett avdelningsmöte för äventyrare fast där du är deltagaren, detta för att få inspiration kring hur man kan genomföra ett möte för äventyrare, vilket även är perfekt för dig som har saknat äventyrarscouttiden eller bara vill få chans att umgås med distriktets ledare, rover och utmanare.

Efter själva ledarmötet kommer vi att dela upp oss utifrån vilken åldersgren man är ledare för. För att kunna ha grenledarträffar på plats.

Även andra distrikt är hjärtligt välkomna!

Tid: 14:45 – 17:00 Ledarmöte, 17:00 – 18:00 Grenledarträff.
Plats: Rehnsgatan 16, T-bana Rådmansgatan (gröna linjen)
Utrustning: Korrekt scoutklädsel, inneskor, penna, papper, plåster, tändstickor
Kontakt: simon@gvb.nu

Anmäl gärna om du kommer >>