Ådalen

Bokas hos Erik Wikander
bokning@ornsberg.org

OBS!
1. Vi hyr enbart ut till föreningar, företag, skolor eller liknande med organisationsnummer.
2. Vi har även en storstuga på Ådalen som kan vara använd oberoende av patrullstugan.

Adress till stugan Ådravägen 3
Huddinge 14191
Map It
Vägbeskrivning Buss 709 till Ekedal
Omgivning Lissma friluftsområde. Hönshuset och Ådalen ligger i ett område med orörd natur och är en fantastisk tillgång för Scoutkåren. Genom sin närhet till Stockholm kan man enkelt och billigt ta sig dit med SL. Gångavstånd till badsjö (c:a 2 km).
Storlek Två sovsalar ett ledarrum, kök, matsal och tvättrum.
Sovplatser 6 sängar med madrasser och 32 platser på sovloft och 10-20 golvplatser. Ta med eget liggunderlag/luftmadrass.
Uppvärmning El
El Ja
Vatten Varmt och kallt inne
Köksutrustning Fullständig till 38 personer, kyl, fläkt, elspis med ugn, mikrovågsugn och varmluftsugn.
Toalett 3 st TC (utomhus)
Telefon Nej, men området har god mobiltäckning.
Kostnad Hyra för scouter: 1000 kr/dag måndag – fredag, 2100 kr/helg (fredag-söndag)Hyra för övriga: 1100 kr/dag måndag – fredag, 2500 kr/helg (fredag-söndag)
Övrigt  Huset har öppen spis. Gå gärna in på Örnsbergs scoutkårs hemsida för att läsa mer om stugan och se när den är ledig:www.ornsberg.org/anlaggningar/

Tillbaka till alla stugor >>