En tidig julklapp från Vässarö – Rabatt på hood-tröja

Nu får du köpa Vässarös hood-tröja till ett riktigt julklapps-pris! Om du beställer din tröja före 13 december, så får du köpa den för 370 kr (ord. pris 495 kr)   Ange ”Lucia” som rabattkod om du vill slippa fraktkostnad och istället Läs mer »

Hedra bortgångna ledare och eldsjälar!

I år är det 80:e gången som Scouternas Julotta arrangeras i Riddarholmskyrkan.   Som tidigare år vill vi ta tillfället i akt och lyfta fram och hedra de scoutledare och eldsjälar som under året har lämnat jordelivet.   Som en del av Gudstjänsten Läs mer »

Muddring i Fladan på Vässarö

Vässarös småbåtsvik, Fladan, behöver bli djupare för att segelbåtarna ska kunna komma in till bryggorna. Därför har man nu beslutat att muddrar botten i viken.   I senaste numret av Demed (Nr 3-2017)  har vi ett bildreportage från muddringen på Läs mer »

Idrottsförvaltningen ska träffa distriktsstyrelsen

I mitten av november kommer distriktsstyrelsen att ha ett möte med Idrottsförvaltningen i Stockholms stad. Syftet med mötet är dels att etablera en kontakt mellan oss och dels att diskutera aktuella Stockholmsspecifika frågor som rör just vår verksamhet. Idrottsförvaltnignen har en Läs mer »