Scouttåg till Jamboree17

Här kommer en lägesrapport gällande tåg-transport till Jamboree17. Vi har fått bekräftelse på att vi kan åka tåg hela vägen (Stockholms Central – Rinkaby). Det blir diesellok som tar oss sista vägen från Kristianstad till Rinkarby. Lägerledningen kommer att ordna Läs mer »

Sammanfattnings från kårträffen den 3 april

Här kommer en sammanfattning från distriktets kårträff den 3 april. AGENDA FÖR KÅRTRÄFF 3 APRIL 2017 1. Presentationsrunda – Vilka är på plats 2. Ny styrelse och vad vi vill göra med distriktet – Kort presentation – Kårkontakt på vilket Läs mer »

Anmäl dina patruller till Scouternas dag 2017!

Scouternas Dag är tävlingen där scouter Stockholm genomför olika kontroller för att pröva sin scoutkunskaper.   Scouting handlar inte om att elda utan att brinna. Men genom att elda snålt eller snabbt eller på andra sätt visa sina färdigheter ökas Läs mer »

Lägerledarsamlingar inför läger på Vässarö

Om kåren ska åka på läger på Vässarö är ni välkomna på en lägerledarsamling, där vi ger er mer information och möjlighet till samverkan innan ni kommer till Vässarö.   Datum för lägerledarsamlingar 2 maj – för kårer som ska Läs mer »