Segla med Bicaya i sommar -anmäl dig innan 31 mars!

Solen värmer dig där du ligger på däck och slumrar till ljudet av vågorna som slår mot fören då ni sakta glider fram med endast vinden som hjälp. Du tittar upp och ser en mast med fyllda segel och i Läs mer »

Gå Gröna spåret i sommar! Anmäl dig innan 31 mars

Gröna Spåret är en spännande vandringshajk fylld med härliga upplevelser och inspiration.   Upplägget gör att du snabbt hittar gemenskap i din patrull. Innehållet och platserna är näst intill identiska som det var första spåret 1967. När du tar dig Läs mer »

Anmäl dig till Blå hajken innan 31 mars

Blå Hajken innebär oförglömliga upplevelser, stark gemenskap och personlig utveckling. Förutom minnen och vänner för livet får du med dig Scouternas ledarutbildning BAS och en god friluftserfarenhet.   Sommaren 2015 genomförs två Blå Hajken: Jägarna 27 juli – 6 augusti 2015 –För utmanarscouter födda Läs mer »

Skeppslagsmöte 12 mars

Stockholms Scoutskeppslags ordinarie skeppslagsmöte blir den 12 mars. Vad är 24-timmarsseglingen? Kom på skeppslagsmötet så får du veta. Vad kommer att hända med Biscaya? Kom på mötet och påverka! VÄLKOMNA! Skeppslagets styrelse

Scouten Theodor semifinalist till Eldsjälsgalan

Scoutledaren Theodor Stiebel i Stockholm är en av de sex nominerade som har chans att utses till Årets Unga Ledare i Sverige.   – Jag tycker en av de största belöningarna är att se mina scouter utvecklas, att de blir Läs mer »

Äventyrstävlingen 24:an i Ösmo

Varje vår arrangeras en patrulltävling ute i Ösmo för äventyrarscouter. I år är det helgen den 28-29/3 som gäller. Tävlingen heter 24:an och brukar vara mycket uppskattad av scouterna. (Samtliga förbund och distrikt är välkomna). Kostnaden… för tävlingen är 24 kr per Läs mer »