Distriktstyrelsen i Södertörn har fått en mailadress

Södertörns distriktsstyrelse har fått en mailadress: ds.sodertorn@gmail.com Om ni vill komma i kontakt med hela styrelsen är denna adress ni ska använda. Klicka här om du vill komma till Södertörns scoutdistrikts hemsida >>

Du vet väl om att du kan arrangera ditt Vilda-läger på Vässarö!

Sommaren 2014 möts alla scouter i Sverige för en gigantisk lägerupplevelse. På hundratals platser över hela landet kommer scouter från alla förbund att samlas för att uppleva lägerlivet och träffa nya kompisar från hela världen. Det går utmärkt att förlägga ert Läs mer »

Lägerledarsamling för Vildaläger

Lägerledarsamling för de kårer som ska med på Vilda 2014 på VÄSSARÖ Tisdag 11 februari kl 18:30 Vi  bjuder in till ett möte då vi får chans att träffas för knyta kontakter, höra om idéer och kanske ta första steget Läs mer »

Funktionärsträff för Sjöscoutdagen 2014

Vill du vara med i ett team för att jobba med sjöscoutdagen ? Du behövs ! Kom till funktionärsmötet 23/1!!! Känner du till Sjöscoutdagen ? Arrangemanget som givit sjöscouterna så mycket glädje och kunskap genom alla år.   På funktionärsträffen bestämmer Läs mer »

Andakter i Vässarö-stil Sabbatsbergs kyrka

Nu arrangerar vi fler kvällsandakter i Sabbatsbergs kyrka, Eastmanvägen 36. Kl 18:00 följande söndagar är du varmt välkommen: 19/1, 2/2, 16/2, 2/3, 16/3, 30/3  Du är kanske har firat andakt i Vässarös kapell tidigare: tända ljus, be en bön, sjunga Läs mer »

Stockholms nya distriktsmärke går nu att köpa på kansliet

Märket har blivit uppdaterat med den nya scoutlogotypen, i övrigt ser märket ut som tidigare. Det nya distriktsmärket kostar 8 kr precis som det gamla, och går att köpas på Kansliet på Fridhemsgatan 8 i Stockholm. Om du vill köpa Läs mer »